En stor ting i kristendommen såvel som andre religioner, er forlovelsen og vielsen. I den forbindelse er det meget normalt at lave en forlovelsesring og derefter to vielsesringe. Her får du vejledning om en diamant forlovelsesring.

En diamantforlovelsesring er en af de vigtigste og mest fabelagtige investeringer, du vil foretage i din levetid.

Hos Ragnar R. Jørgensen, hvor håndværk, kvalitet og værdi er de grundlæggende værdier, kan de med god sandsynlighed hjælpe dig med at finde og vælge den perfekte ring til dig. Uanset om du søger efter en enkelt karat diamantforlovelsesringe eller hele to karat diamantforlovelsesringe, er hele deres udvalg tilgængeligt i en lang række stilarter, former og metaller. Dermed er det muligt at finde noget som passer til din personlige smag.

Hvert design er skabt ved hjælp af etiske kilder til diamanter og er udformet af mester juveleren Ragnar R. Jørgensen. For en virkelig unik forlovelsesring tilbydes der en skræddersyet service til smykkedesign. Der arbejdes med din vision for at skabe en ring, der virkelig er fantastisk og uforglemmelig.

Så Ragnar R. Jørgensen når toppen med sine one-of-a-kind diamantforlovelsesringe, der er designet med sjældne naturskatte; diamanter. Her bliver dørene åbnet til dine drømme og til pragtfulde øjeblikke i livet.

Sortimentet af fantastiske forlovelsesringe kan tilpasses efter at kombineres med forskellige sten, legeringer og karatværdi. Det er denne mulighed som giver dig den glædelige aktivering af at designe en speciel ring som bliver en skat for din elsker. Lad os skrive de første linjer i dit livs kærlighedshistorie sammen! Lav din kommende ring med Ragnar R. Jørgsen: Forlovelsesring diamant og få en unik eller klassisk og uforglemmelig ring.

Forlovelsesring hvilken hånd?

Det er et godt spørgsmål, hvilket hånd forlovesesringen skal sidde på. Det er så vidt en uskreven regel, men mange mener kærlighedsåren løber mellem hjertet og venstre hånd. Det er således på venstre hånd, at forlovelsesringen bør sidde, vil de fleste nok mene.

Er du uenig eller tager vi fejl? Så må du meget gerne skrive til os og forklare nærmere. Så opdaterer vi indlægget.