Hvis du overvejer at tage på en badeferie, men ikke helt ved, hvor du gerne vil hen, er der i denne artikel fremstillet et par forslag. Her kan du både læse om, hvor du kan komme på badeferie i Danmark, men også hvor du kan tage hen, hvis du ønsker en mere eksotisk ferie i udlandet. Husk dine svømme- eller badesko til voksne eller børn.

Hos Spiritualitet Kristentro, er det vigtigt for os at fremføre muligheder, som kan anses til at være  kristne. Det er vigtigt for os, at vi præsenterer ufarlige muligheder, som en kristen kan gøre brug af.

Hasmark Strand Camping og Badeland

Hasmark Strand Camping er beliggende på Fyn, nærmere bestemt Nordfyn i Otterup, hvor man som navnet antyder erlækkert badeland og vandland beliggende tæt på strandkanten. Her er mulighed for oplevelser for hele familien, det være sig lige fra de mindste til teenagere – Hasmark Strand Camping oser af liv i sommerperioden, og med aktiviteter af en hver art, har man sikret at ingen vil komme til at kede sig under opholdet.

Ide til kristen ferie

Det er ikke et tilfælde at man her har en særdeles populær campingplads, da stranden i Hasmark er blandt de bedste på Fyn og samtidig er utroligt børnevenlige da vanddybden er lav og stranden er fyldt med sand som en strand bør være (i forhold til andre hvor sten er mere fremherskende). Hasmark Strand er flere kilometer, og strækker sig således fra Jørgensø Strand i vestlig retning til Enebærodde i øst. Stranden er også venlig for småbørnsfamilier, hvor en tur med barnevognen på diget der følger stranden er en oplagt afslapningsmulighed.

Tak fordi du læser med hos Spiritualitet Kristentro.

Aktiviteter på Hasmark Strand Camping

Som vi har nævnt tidligere, så er der masser af aktiviteter på Hasmark Strand Camping i sommerperioden, her er det værd at fremhæve at man blandt andet har et kreativt værksted tilknyttet, såvel som levende musik og bål med snobrød er en fast bestanddel af livet på campingpladsen.

Til vandhundene er der ikke alene stranden som kan være et stort trækplaster, der er således også både opvarmet inden- såvel som udendørs badeland – her kan man i sandhed folde sig ud med sit indre legebarn uanset alder. Med vandrutschebaner og vandaktiviteter for både små og store, da kan Hasmark Strand Camping være det oplagte valg for alle som besidder et indre legebarn.

Hasmark Strand Camping og Badeland

Besøg Lalandia Billund

Hvis man gerne vil ud og have en badelandsoplevelse i Danmark, er Lalandia det bedste bud. Lalandia har feriesteder, som ligger i Rødby og Billund. Lalandias største attraktion er Aquadome, som i Rødby indeholder: 5 rutsjebaner, 4 bassiner inklusiv et grottebassin, børneområde og mulighed for at blive solbrun ligesom du ville kunne på stranden. Aquadome indeholder i Rødby også Oasen, hvor man kan sætte sig hen, hvis man ønsker noget at drikke eller spise.

Feriestedet i Billund er nyere, men er hurtigt blevet opbygget til et stort feriested. Aquadome har i Billund: 6 rutsjebaner, 4 bassiner inklusiv et aktivitetsbassin og adskillige spisesteder på området. Begge steder er der også mulighed for både spa og boblebade, så de voksne kan nyde en smule afslapning, imens børnene leger i det store vandland.

Men Lalandia er efterhånden blevet meget mere end bare et vandland. Man kan leje hytter og tilbringe hele sin ferie der. Lalandia indeholder nemlig også ”Monky Tonky Land”, som er et stort legeland for børn, hvor der er mulighed for at slippe fantasien løs og boltre sig i alskens sjov og spas. Derudover har Lalandia bowlingcenter, motionscenter, egen biograf og minigolf, så de fleste vil have mulighed for at finde noget, som de nyder at beskæftige sig med.

Lalandia er et ideelt feriested for familier med børn, da børnene har mange muligheder for at blive underholdt. Forældrene får på denne måde også en mulighed for at slappe af på deres ferie, da de ikke bliver nødt til at sørge for, at deres børn er underholdt. Feriestedet har det meste, og der vil derfor ikke være det store behov for at tage andre steder hen på en sådan ferie.

Aquatica

Hvis man ønsker en ferie et mere eksotisk sted, men stadig gerne vil opleve et vandland og dets glæder, så er Auquarica, som ligger i Orlando i Florida et godt bud. Auquatica er et kæmpestort interaktivt vandland, hvor man kan opleve meget forskelligt.

Auquatica har 11 forskellige rutsjebaner, og deres mest populære tur er en rutsjebane, kaldet ”Dolphin Plunge”. På denne tur ville du blive sendt flyvende igennem et langt gennemsigtigt rør, hvor en smuk undervands verden breder sig omkring dig. Du vil opleve sort-hvide Commerson delfiner, som svømmer omkring dig, når du suser igennem røret i denne rutsjebane, som ville være en oplevelse for livet.

Udover bassiner og mange store og fantastiske rutsjebaner byder Aquatica også på et interessant dyreliv. Deres største attraktion er Commerson delfinerne, men godt gemt i midten af feriestedet, kan man finde en lagune, som er fyldt med smukke og eksotiske fisk, og det stopper ikke der, dyrene vil også kunne spottes rundt omkring dig i hele vandparken.

Aquatica er stedet for dig, der ønsker, en ferie med lidt gang i, hvor du gerne vil kunne opleve en masse, men samtidig have muligheden for at slappe af i din hytte når aftenen falder på. Aquatica er en luksusferie, som du tager på, når du virkelig trænger til at forkæle dig selv. Vandlandet er imponerende og overvældende.

Lær mere om Koralrev hos New Life Copenhagen

Danland – Blokhus Feriecenter

Også mange af Danlands Feriecentre byder på badeland. Nyd for eksempel sommeren på hotel Danland i Vestkystens kendteste ferieby Blokhus. Her er både subtropisk badeland og wellness område.

Du kan mellem turene i badeland også gå på strøgtur i Blokhus med dens fortovscafeer og sommerbutikker og oplev byens herlige restauranter.

Blokhus er mindst lige så attraktiv uden for sommerperioden, når bladene falder, og byen gearer ned til et roligere tempo, hvor der bliver bedre plads i butikkerne og i de hyggelige restauranter og cafeer.

Lige uden for hotellet strækker Nordeuropas bedste badestrand sig fra Rødhus i syd til Løkken i nord. Fra hotellet kan I nyde en fantastisk udsigt ud over det imponerende hav. Bag klitrækken ligger et pragtfuldt plantagelandskab, der er som skabt til familiens traveture.

Feriens højdepunkt er jo nok alligevel det subtropiske badeland. Her kan I boltre jer i bølgerne, uanset hvad vejrguderne byder på. Mærk suset på den store vandrutschebane, svøm nogle baner i motionsbassinet eller slap af i spa-poolen, saunaen, solariet eller i poolbaren. Alle lejligheder har balkon eller terrasse, samtidig med at en stor del af de 2-værelses lejligheder har naturudsigt.

Trænger musklerne til en opstramning, eller har I bare lyst til ren afslapning og forkælelse, så er der mulighed for begge dele i feriecentrets fitness- og wellnessområde.

Lær hvad en erhvervsdykker laver ovre hos Brabrand Bolig

Lalandia Rødby

Når vi taler badeland, kommer vi ikke udenom Lalandia badeland, som er et tropisk vandland for hele familien. Der findes to kæmpe vandlande. Vi anmelder i dag badeland Rødby. Her er sjove store vandrutschebaner, bølgebassin, soppebassin og varme boblebade.

Lalandia er Ferrari én indenfor badeland i Danmark.

Når du bader i badeland i Rødby kan du faktisk blive solbrun, selv om du bader indendørs. For ca. 70% af solens stråler trænger gennem det specialbyggede glastag. Det er derfor en god ide at huske solhat, siesta og solcreme, hvis I opholder jer i badeland hele dagen. Præcis som når du er på stranden.

I udendørsbassinet er der timers underholdning og aktiv afslapning i vandet, der altid er opvarmet. Der er fri bevægelighed mellem inden- og udendørs bassinerne, og selv i vintermånederne er det muligt at svømme rundt udendørs, da vandet er opvarmet. Udendørsbassinet er 140 cm dybt, og opvarmes miljøvenligt via overskudsvarmen fra skøjtehallen.

Dagen går hurtigt i Lalandia badeland, og imellem turene i bølgebassinet og vandrutschebanerne, er det ren forkælelse med en afstressende tur i et af boblebadene. Vandet er behagelige 37° varmt og de brusende bobler giver velgørende massage i 10 minutter af gangen.

Badeland har 4 indendørs boblebade med 8-12 siddepladser i hver, hvoraf de 2 har flot udsigt udover Østersøen og diget. De andre 2, er placeret i hjertet af badeland, hvorfra der er udsyn til vandrutschebanerne og den sjove leg i bassinerne. Så er det let, at holde øje med børnene, mens de masserende bobler nydes.

Læs og om en au pair hos en jødisk værtsfamilie

Tak fordi du læser med her hos Spiritualitet Kristentro.